Din personlig hygiene rutine

SÅPE VS DUSJGELÈ: HVILKEN ER RIKTIG FOR DEG?

Såper og dusjgelè er begge viktige for å holde deg ren, og kan gjøre din daglige rengjøringsrutine til en mer behagelig opplevelse. Men hvilken passer for deg? Er en tradisjonell såpe bedre enn en dusjgelè, eller er en flytende såpe det beste valget for familien din? Vår enkle guide forklarer fordelene med både flytende og fast såpe, i tillegg til hvilke Palmolive produkter som kan hjelpe.

SÅPE OG DUSJGELÈ: HVA ER FORSKJELLEN?

 

Såpe og dusjgelè kan begge brukes til å rengjøre huden effektivt, men de er forskjellige på flere måter. Såpe som kommer i form av en bar, er vanligvis laget av animalsk eller vegetabilsk fett og er ofte tilsatt duft fra essensielle oljer eller fuktighetskremer som glyserin. Dusjgelè, derimot, kommer i flytende form og er pakket i plast- eller glassbeholdere. De kommer også i forskjellige teksturer - fra kremete såper til skum - med spesifikke ingredienser spesielt rettet mot hudproblemer som tørrhet eller følsomhet.

Å BRUKE SÅPE I DUSJEN

 

Solide såpestykker som for eksempel Palmolive Moisture Care med olivenoljeekstrakt kan brukes til å rengjøre hender, ansikt og kropp i dusjen. Kroppssåper som dette er veldig fuktighetsgivende og holder huden fuktet, myk og ren. Fukt såpestykket under varmt vann for å myke opp teksturen og skape et skum før du påfører den på huden og skyller av.

Å BRUKE FLYTENDE DUSJGELÈ ELLER DUSJKREM

 

Dusjgelèer kommer i mange dufter og teksturer - fra kokos, til revitaliserende havsalt og beroligende Aloe Vera - og kan brukes til å skape en virkelig deilig, rengjørende opplevelse. De er generelt egnet for bruk på kroppen, mens noen kan brukes på hår og ansikt også. Sørg for å sjekke før du bruker en dusjgelè direkte på ansiktet, da det kan forårsake irritasjon hvis formuleringen ikke er egnet.

For en flott allsidig dusjkrem, prøv Palmolive Naturals Melk & Honning. Den har en dermatologisk testet formulering som er pH-nøytral og beriket med honningekstrakt og fuktighetsgivende melk. Hvis du foretrekker å ta en dusj før leggetid, kan du prøve Palmolive Memories of Nature Sunset Relax dusjgelè med essensiell olje av lavendel, Ylang Ylang og kardemomme. Den omsluttende duften bidrar til at du føler deg rolig og avslappet.

Palmolive

VÅRT UTVALG AV SÅPER

 

OPPDAG MER

Kom i kontakt med naturen

Les mer

Dufter og ingredienser

Les mer

Din personlig hygiene rutine

Les mer

Bærekraft

Les mer