PALMOLIVE

HVEM ER VI

Vi er alt vi gjør, alt vi står for og alt vi gir deg og ditt hjem hver eneste dag.

VI ER PALMOLIVE

Vårt engasjement

Naturen er kjernen i alt vi gjør. Det er grunnlaget og inspirasjonen for hvert produkt og hver formulering. Fra å blande palme -og olivenolje sammen i vår aller første såpe for 100 år siden, til de nyeste produktseriene, setter vi naturen i sentrum for alle produktene våre.

Vårt arbeid i lokalsamfunn

Nå, mer enn noen gang, har vi et globalt ansvar til å hjelpe med å beskytte menneskene i samfunnet vårt. Vi jobber tett med helsepersonell, akademia, lokale skoler og klinikker i vanskeligstilte samfunn for å lære opp barn og foreldrene deres om helse- og hygienefordelene ved å vaske hendene med såpe.

Gjennom vårt globale håndvaskprogram gir vi undervisningsmateriell og produktprøver til skoler og lokalsamfunn som trenger det mest. Og for de som vi ikke alltid kan nå ut til, skaper vi bevissthet om fordelene med håndvask gjennom globale reklame- og PR-kampanjer. Det er vår forpliktelse for å gjøre verden til et sunnere og lykkeligere sted.

VÅRE PRODUKTER

Våre formuleringer

Hver formulering vi skaper er skånsomt laget for å ta vare på huden din, slik at den føles myk og elsket.

Våre ingredienser

Vi bryr oss like mye om planeten som vi bryr oss om deg. Det er derfor vi er forpliktet til å bruke nøye utvalgte og ansvarlig utvinnet ingredienser, hvor mange av de også har blitt bærekraftig utvinnet.

Våre herlige dufter

Med en blanding av delikate dufter i hvert produkt designet for å løfte humøret ditt, kan du nyte litt kvalitetstid med deg selv og komme i kontakt med naturen igjen.

Våre spennende teksturer

Fra silkemyke flytende såper til fløyelsaktig skum, har vi laget en serie av skånsomme, spennende teksturer for å stimulere sansene dine.

Å gjøre vaner morsomme

Hold hendene dine beskyttet og ivaretatt med vår enkle, effektive 6-trinns guide til håndvask:
1. Påfør såpe på våte hender.
2. Gni hendene håndflate til håndflate.
3 & 4. Gni håndflate til håndflate med fingrene sammenflettet.
5. Gni roterende.
6. Skyll hendene med vann.

Vi jobber for å gjøre formuleringene våre naturlig bra for mennesker og for planeten vår.

EN NATURLIG VERDEN OG BÆREKRAFT

Vår forpliktelse til ansvarlig utvinning

Vi er forpliktet til å ta vare på mennesker og planeten. Derfor utvinner vi materialer og tjenester på en ansvarlig måte, basert på våre fire søyler: å beskytte miljøet, etisk arbeidspraksis, helse og sikkerhet for mennesker, og forretningsintegritet. Vi implementerer programmer som vi gjennomgår kontinuerlig og evaluerer retningslinjene og leverandørene våre, og sørger for at ingrediensene våre alltid blir utvinnet på best mulig måte.

VÅR ANSVARLIGE PRODUKSJON

Måten vi lager produktene våre på er like viktig som ingrediensene vi bruker. Derfor jobber vi mot vårt nullavfallsmål ved å redusere mengden energi og vann vi bruker til å lage produktene du liker. Så langt har vi oppnådd GBCI TRUE Zero Waste-sertifisering på 20 fabrikker på 5 kontinenter, og vi jobber hele tiden mot det samme målet for våre andre anlegg. Vi jobber tett med en rekke partnere som hjelper oss på reisen for å nå våre ansvarlige produksjonsambisjoner. For å lære mer om hva vi gjør og hvem vi jobber med, klikk her.

EMBALLASJE

Vår forpliktelse til naturen strekker seg utover ingrediensene og duftene vi nøye velger ut. Vi er også opptatt av å finne bedre, mer bærekraftige måter å bruke, gjenbruke og resirkulere plastemballasjen vår på.

Vi jobber hardt for å skape en sirkulær økonomi for plasten vår. Det betyr å ikke lage plast til engangsbruk. Når emballasjen er opprettet, ønsker vi å bruke den om igjen, resirkulere og gjenbruke den på nytt så lenge som mulig.

For å gjøre dette prøver vi å bruke gjennomsiktige plastflasker så ofte vi kan, fordi disse kan brukes på flere måter enn fargede flasker. Våre resirkulerte, gjennomsiktige plastflasker er litt grålige på grunn av resirkuleringsprosessen, vi bruker ikke fargestoffer for å oppnå en helt klar finish. Hvis vi gjorde det, ville det gått på kompromiss av kvaliteten på plasten, og de ville ikke hatt så mange bruksområder når de kommer inn i resirkuleringssystemet igjen.

Vi har ikke oppnådd den perfekte sirkulære økonomien for plastemballasjen vår enda, men for hver måned og år som går, blir vi bedre og gjør mer for oss, for deg og for jorden.

 

Anzio Plant
Photo credit: Daniele Zompatori

Hvordan du kan hjelpe

Å redusere avfall på hvert trinn i et produkts livssyklus er viktig for bærekraft. Men vi kan ikke gjøre det alene. Ved å gjenvinne produktene og emballasjen, kan vi nå våre mål. Les på Palmolive-produktmerket og sjekk de lokale resirkuleringsreglene for å lære mer om hvordan du resirkulerer Palmolive-emballasjen.