EN NATURLIG VERDEN OG BÆREKRAFT

Vår forpliktelse til ansvarlig utvinning

Vi er forpliktet til å ta vare på mennesker og planeten. Derfor utvinner vi materialer og tjenester på en ansvarlig måte, basert på våre fire søyler: å beskytte miljøet, etisk arbeidspraksis, helse og sikkerhet for mennesker, og forretningsintegritet. Vi implementerer programmer som vi gjennomgår kontinuerlig og evaluerer retningslinjene og leverandørene våre, og sørger for at ingrediensene våre alltid blir utvinnet på best mulig måte.

Les mer

VÅR ANSVARLIGE PRODUKSJON

Måten vi lager produktene våre på er like viktig som ingrediensene vi bruker. Derfor jobber vi mot vårt nullavfallsmål ved å redusere mengden energi og vann vi bruker til å lage produktene du liker. Så langt har vi oppnådd GBCI TRUE Zero Waste-sertifisering på 20 fabrikker på 5 kontinenter, og vi jobber hele tiden mot det samme målet for våre andre anlegg. Vi jobber tett med en rekke partnere som hjelper oss på reisen for å nå våre ansvarlige produksjonsambisjoner. For å lære mer om hva vi gjør og hvem vi jobber med, klikk her.

EMBALLASJE

Vår forpliktelse til naturen strekker seg utover ingrediensene og duftene vi nøye velger ut. Vi er også opptatt av å finne bedre, mer bærekraftige måter å bruke, gjenbruke og resirkulere plastemballasjen vår på.

Vi jobber hardt for å skape en sirkulær økonomi for plasten vår. Det betyr å ikke lage plast til engangsbruk. Når vår emballasje har blitt laget, ønsker vi å gjenbruke den, resirkulere og bruke den så lenge som mulig. For å gjøre dette prøver vi å bruke gjennomsiktige plastflasker så ofte vi kan, fordi disse kan brukes på flere måter enn fargede flasker.

Les mer

Våre resirkulerte, gjennomsiktige plastflasker er litt grålige på grunn av resirkuleringsprosessen, vi bruker ikke fargestoffer for å oppnå en helt klar finish. Hvis vi gjorde det, ville det gått på kompromiss av kvaliteten på plasten, og de ville ikke hatt så mange bruksområder når de kommer inn i resirkuleringssystemet igjen.

Vi har ikke oppnådd den perfekte sirkulære økonomien for plastemballasjen vår enda, men for hver måned og hvert år som går, blir vi bedre og gjør mer for oss, for deg og for jorden.

 

Anzio Plant
Photo credit: Daniele Zompatori

Hvordan KAN DU HJELPE?

Å redusere avfall på hvert trinn i et produkts livssyklus er viktig for bærekraft. Men vi kan ikke gjøre det alene. Ved å gjenvinne emballasjen til et produkt, kan vi nå våre mål for bærekraft. Les på Palmolive produktets emballasje og sjekk de lokale resirkuleringsreglene for å lære mer om hvordan du resirkulerer dine favoritt Palmolive produkter.