Bærekraft

FORSKJELLIGE VARIANTER AV HÅNDSÅPE

Fra flytende såpe til skum, har du noen gang lurt på hva forskjellen er mellom ulike typer håndsåpe? Er visse ingredienser mer effektive til å fjerne bakterier, og hvilke er best for å holde huden myk? Her kan du lese om detaljene som skiller hver ulike type håndsåpe, deres individuelle fordeler, og når og hvordan de brukes mest effektivt.

FLYTENDE SÅPE

 

Flytende såper kommer i pumpeflasker som gjør dem mer hygieniske og praktiske å bruke. De er også ideelle for mer sensitive og tørre hudtyper ettersom de skummer rikelig og generelt har et lavt pH -nivå som gjør dem milde og fuktighetsgivende. Du kan bruke flytende håndsåpe så mange ganger du vil gjennom dagen.

SKUMSÅPE

 

Skumsåper starter som en væske, men omdannes til et skum når de pumpes ut av dispenserne. De varer litt lenger, og du kan bruke mindre produkt enn med en flytende såpe, da du ikke trenger så mye produkt for at det skal skumme skikkelig - noe som gjør skumsåper ideelle for familier og travle hjem. Mange skumsåper inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som ikke tørker ut huden og er skånsomme mot alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

SÅPESTYKKE

 

Såpestykker krever ikke plastemballasje, og er et mer miljøvennlig alternativ i forhold til flytende såper og skum som kommer i plast. Mange såpestykker inneholder også lipider og fuktighetskremer som skaper et rikt skum og er tilgjengelig i mange forskjellige varianter - fra medisinert til duftende og håndlaget. De er også kostnadseffektive da de varer lenge, men det er best å kun bruke de hjemme - det er uhygienisk å bruke et såpestykke som har blitt håndtert av mange forskjellige mennesker.

HVORDAN VELGE DEN BESTE SÅPEN FOR HUDEN DIN

 


Å velge riktig såpe er svært avhengig av dine personlige preferanser. Håndsåpe i plastbeholdere er de mest hygieniske alternativene på offentlige toaletter, da du kan være sikker på at ingen andre har rørt såpen inne i beholderen. Såpestykker er imidlertid best å bruke kun i hjemmet der det bare er et utvalg mennesker fra samme familie som bruker dem. Når du har valgt hvilken type håndsåpe som er best for deg, kan du se etter ingredienser i formuleringen som passer din hudtype - for eksempel antibakteriell Aloe Vera eller fuktighetsgivende Sheasmør.

Se vårt utvalg av Palmolive håndsåper

Palmolive

VÅRT UTVALG AV HÅNDSÅPER

 

OPPDAG MER

Kom i kontakt med naturen

Les mer

Dufter og ingredienser

Les mer

Din personlig hygiene rutine

Les mer

Bærekraft

Les mer