Dufter og ingredienser

NATURLIGE INGREDIENSER FOR HÅNDPLEIE

Å vaske hendene er en av de beste og enkleste måtene å beskytte deg selv og andre mot sykdommer slik som matforgiftning og influensa. For å få best resultat, er det viktig å vaske hendene dine ordentlig. Du kan lese en artikkel om hvordan du kan vaske hendene dine på best måte her.

REGELMESSIG HÅNDVASK

 

Selv om regelmessig håndvask er en flott måte å ta vare på huden og holde bakterier unna på, kan det også skade huden din. Rengjørende ingredienser i håndsåpe rengjør hendene effektivt, men de kan også vaske bort oljer og potensielt skade den beskyttende barrieren, som kan etterlate hendene dine tørre og irriterte. Det er derfor det er viktig å bruke en god fuktighetsgivende håndsåpe. Noen av de beste er inspirert av naturen, og bruker naturlig fuktighetsgivende ingredienser.

NATURLIGE INGREDIENSER FOR HUDPLEIE

 

Det er mange kjente naturlige ingredienser som kan pleie og gi fuktighet til huden din. Noen av disse inkluderer Aloe Vera, honning og melk. De finner du i et stort antall håndsåper og de hjelper deg med å holde huden din naturlig myk og pleiet.

Aloe Vera for huden din

Aloe Vera har blitt brukt for sine hudpleiefordeler i mer enn 3000 år - til og med av de gamle egypterne. Dronningene Cleopatra og Nefertiti tenkte på det som en ungdomskilde og brukte det for å bevare huden mot solen. I dag brukes Aloe Vera fremdeles på grunn av alle fordelene for huden, inkludert naturlig fuktighet. Du finner denne fuktighetsgivende ingrediensen i Palmolive Hygiene Plus flytende håndsåpe med Aloe Vera ekstrakt og et naturlig antibakterielt middel.

Honning for huden din

I veldig lang tid har honning blitt brukt som både mat og medisin. Honning har velkjente applikasjoner for sine antioksidanter, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Palmolive Naturals Melk & Honning flytende håndsåpe inneholder honning og hjelper til med å ta vare på tørre hender.

Melk for huden din

Melk er ikke bare svært næringsrik, det er noen fordeler med melk for huden, og en studie har vist at det hjelper å fjerne døde hudceller og stimulere vekst av nye celler. Du kan finne melk som en ingrediens i en rekke av produktene i Palmolive Naturals serien med flytende håndsåper, for eksempel Palmolive Melk & Mandel, Palmolive Melk & Orkidè, Palmolive Oliven & Melk og Palmolive Melk & Honning.

Kokosnøtt for huden din

Kokosolje har en rekke fordeler for huden, inkludert mulige antiinflammatoriske egenskaper, at det er naturlig fuktighetsgivende og selvfølgelig, den fantastiske kokosduften.

Palmolive

VÅRT UTVALG AV HÅNDSÅPER

 

OPPDAG MER

Kom i kontakt med naturen

Les mer

Dufter og ingredienser

Les mer

Din personlig hygiene rutine

Les mer

Bærekraft

Les mer